“Мандри” презентують свої перші англомовні пісні

МАНДРИ презентують свої перші англомовні пісні

20 липня на фестивалі Woodstock Україна 2013, який пройде 19-21 липня в с.Грибівка поблизу Одеси, гурт МАНДРИ презентує декілька англомовних пісень з майбутнього альбому.

В трек-листі виступу плануються  прем’єри нових пісень з альбому над яким “мандрівники” працюють зараз в студії.

Реліз альбому і кліп на “Карпатську пісню” плануються до презентації восени цього року (в кінці вересня – на початку жовтня). А зараз кожен, хто потрапить на виступ МАНДРІВ в Одесі зможе першим почути  також декілька англомовних пісень колективу.

Новий альбом гурту в стилі “ukrainian wave” музиканти планують представляти не тільки в Україні, але також в США, Канаді та Німеччині. Тому, хоч і значна частина пісень буде звичайно українською мовою, але в кожному локальному релізі плануються бонус-треки рідною мовою тієї країни, де альбом буде видаватися англійською та німецькою мовами.

Для англомовної частини альбому “мандрівники” вже записали п’ять пісень з неперевершеним українським скрипалем і всесвітньо відомим музикантом Василем Попадюком. Після виступу на українському Вудстоку МАНДРИ йдуть у відпустку, але це стосується лише концерної частини життя. В студії ж робота над новим альбомом буде продовжуватись!