“Час націоналізму”

1240626_639973682709008_904924040_nШановні Львів’яни і гості міста!

17 вересня 2013 року о 17-00 у приміщенні Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13 за участю автора відбудеться презентація книги Віктора Тимченка “Час націоналізму. Стратегія виживання в глобалізованому світі”.

“Час націоналізму” — книга про підвалини і перспективи націоналістичних рухів у світі — написана українською мовою, але не лише для українського читача.
Демографічний вибух у країнах Півдня призвів до драматичних наслідків для європейської „фаустівської“ цивілізації.
На цьому тлі постають націоналістичні рухи, котрі протистоять імперським мультикультурним експериментам.
На фактах, простою мовою і з неабиякою логікою автор доводить, що всі мультикультурні проекти історично приречені, а майбутнє належить націоналізмові.
Віктор Тимченко проводить межу між націоналізмом і шовінізмом, сильними і слабкими націями, називає союзників і противників націоналістів у їхній боротьбі, а також не обходить гострі питання радикалізму і тероризму. Автор аналізує витоки ідеології глобалізму, її роль у знищенні націй, показує, які шляхи виходу з кризи є в народів.
Стиль автора — гостропубліцистичний і афористичний, часто — провокативний, не залишить байдужим нікого із читачів.
Книга дасть поживу для роздумів і тим читачам, котрі завжди були твердо переконані в хибності націоналістичного світогляду.
Віктор Тимченко народився в Україні. Закінчив Київський університет ім. Тараса Шевченка, за фахом – журналіст. 1990 року переїхав до Німеччини – на батьківщину дружини. Працював на радіостанції “Німецька хвиля”. У Берліні, Гамбургу і Мюнхені видав кілька книг політичної аналітики. Член Спілки письменників Німеччини.
Запрошуємо всіх бажаючих.

Контакт: Громадське об’єднання ”Небайдужі”,
Юрко Антоняк, тел. (050) 370 66 32, jurkoant[at]gmail.com

Подія у Фейсбуці – ТУТ