“Луценко принципово наполягатиме на визначенні єдиного кандидата від опозиції”

Повідомлення від “Третьої Української Республіки”:

99921Лідер Ініціативи «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко принципово наполягає на визначенні єдиного кандидата від опозиції на президентські вибори 2015 року, оскільки передбачає, що кампанія перетвориться на справжню «холодну війну». Про це він заявив на прес-конференції у Рівному.

«Троє опозиційних кандидатів можуть піти різними колонами, але в цьому разі вони однозначно програють. Сьогоднішня мінлива соціологія вказує, що принаймні двоє здобудуть приблизно однаковий результат, який, з урахуванням задіяного владою адміністративного ресурсу, відставатиме від результату Януковича на 10-15 відсотків. Така ризикована  стратегія  шансів на перемогу в другому турі жодному опозиційному кандидатові  майже не залишить, бо «моноліт чиновництва, правоохоронців, судів і криміналітету залишиться непохитним», – наголосив він.

За словами Ю.Луценка, він готовий стати посередником між трьома опозиційними кандидатами, аби досягти бажаного результату. Політик сподівається, що його позиція та суспільний тиск на її підтримку матиме успіх.

Водночас, відповідаючи на запитання про те, що буде в разі, коли до виборів 2015 року єдиного кандидата не з’явиться, Юрій Луценко зазначив, що в такому разі змушений буде долучитися до будівництва нової справді опозиційної партії на європейських засадах. У новій структурі від готовий стати «граючим тренером», або виконувати будь-яку іншу роботу.

Ініціатор «Третьої Української Республіки» вважає, що в разі поразки сучасних демократичних сил, така нова партія має формуватися вже з нового покоління українських політиків.

1 Comment

  1. ГОРЕПОЛІТИКИ знову хотять до влади! Украли у нас 22 роки життя. Понаприймали дурнуватих законів по яким нічого неможна доказати в суді. При міністрові Луценку людей в жандармерії не катували?. Катували, впевнений. Але я служив в армії і знаю, що таке наказ. Він вжив хоть яких небудь заходів щоб припинити це катування і беззаконня жандармерії? Ні не вжив. То куди він знову лізе. Яка третя республіка, який граючий тренер? Нехай іде у директора ЖЕКу. І на ділі покаже своє уміння бути граючим тренером. В.І.Тер.

Comments are closed.