На ювілей Івасюка відомі українські гурти планують записати альбом

З вересня розпочато новий всеукраїнський соціально-культурний проект «В.Івасюк. Кленовий вогонь поколінь». За словами організаторів, він має загальнонаціональне значення.

Це збірка творів Володимира Івасюка у виконанні відомих сучасних українських артистів. Присвячений 65-річниці його народження.

Мета проекту – вдихнути нове життя в легендарні безсмертні твори видатного українського композитора, прикрасити їх сучасними драйвовими ритмами та потужним звуком, представити класичні твори крізь призму сучасного світогляду нового покоління українців. І, зрештою, просто віддати належну шану, та згадати вдячним, добрим словом і ділом талановитого співвітчизника.

Початок реалізації проекту планується навесні 2014 року.

Учасниками проекту стане ряд відомих і популярних українських виконавців, імена яких буде оголошено незабаром.

Проект донині ще не мав публічного розголосу і поки що немає спонсорської підтримки. Та всі підготовчі роботи вже проведено, кажуть ініціатори. Вже обрані пісні, написано аранжування, вибрано студію, попередньо узгоджено питання з авторськими правами з родиною Івасюка та ін. Виконавці і пісні підібрані таким чином, щоби гармонійно передати нову енергетику старих пісень, по новому відкрити Івасюка, показати молоді, наскільки актуальною, модною і сучасною є його творчість і нині, та щиро здивувати сучасним драйвовим звуком.

На запис альбому, за словами ініціаторів, треба 45 тис. грн. Наразі організатори збирають кошти на запис альбому. Ті, хто долучиться до цієї роботи, за бажанням може бути внесений в перелік меценатів проекту, матиме можливість поближче познайомитись з учасниками, виконавцями, зможе поспілкуватись наживо, побувати на процесі запису матеріалу на студії, отримати сувенірну продукцію з атрибутикою проекту, диски тощо.

Проект розділено на два відносно незалежних етапи:
1. Запис пісень всіма учасниками проекту в студії, компіляція та видавництво диску.
2. На річницю планують організувати живий потужний концерт в розширеному форматі. Вартість реалізації другого етапу може бути різною і залежить від багатьох складових. Тому запропонована вона буде пізніше, в залежності від перебігу справ першого етапу.

Кожен етап реалізації проекту буде детально висвітлюватись. Координатори планують звітувати про хід подій, збір коштів і викладатимемо кожен почергово записаний трек.
РЕКВІЗИТИ: Картка ПриватБанк
4149 4377 4378 1450
(Калініченко Віталій Юрійович)
Ініціатором проекту виступив гурт «ВЕРЕМІЙ», головним інфопартнером та співорганізатором проекту є сайт «ГУРТОМ».

Для коментарів: 093 74 79 181 (Віталій Калініченко)

Веб-сайт: www.hurtom.com,  www.veremiy.com

ivasiuk