“Правозахист: принципи правозахисної магії для молоді”

Центр Громадянських Свобод

запрошує на семінар

 

«правозахист:

принципи правозахисної магії для молоді»

       10 вересня 2013 р., Київ

 

Kartynka_Pravozahyst_CCL_10.09.13Запрошуємо молодих духом людей взяти участь у семінарі «Правозахист: принципи правозахисної магії для молоді», який заплановано на 10 вересня 2013 року в Києві. Початок о 19.00 год.

 

Під час семінару Ви зможете дізнатись, зокрема, про таке:

·       Чому право на свободу слова важливіше за соціальні виплати?

·       Порушення прав людини – це проблема самої людини?

·       Як налагодити систему взаємопорятунку в кризових умовах?

·       Чи означає «солідарність» відсутність власних проблем?

·       Що таке соціальна магія та як стати чарівником?

 

На запрошення Центру Громадянських Свобод семінар проводить відомий експерт у сфері прав людини Андрій Юров. Пан Юров є почесним президентом Міжнародного Молодіжного Правозахисного Руху, директором із розвитку Московської Гельсінської Спілки. Також він входить до Ради при Президенті Російської Федерації з розвитку громадянського суспільства і правам людини, в якій очолює Постійну комісію з прав людини закордоном.

 

Щоб взяти участь у заході – просимо заповнити онлайн-форму (http://bit.ly/TQ41k3), яка допоможе нам краще запланувати зустріч. Участь у заході є безкоштовною. Точне місце проведення семінару буде повідомлене відібраним учасникам.

 

За додатковою інформацією просимо звертатись до координатора освітніх програм Центру Громадянських Свобод Назарія Боярського (+380504112042, n.boyarskiy@gmail.com).

 

 

 

Цей захід проходитиме в рамках спеціальної програми Центру Громадянських Свобод, що передбачає проведення щомісячних тематичних та інструментальних занять на тематику прав людини та демократії з метою розвитку потенціалу громадянського  суспільства.

 

 

 

Люди повинні чинити опір.

Опір – це найважливіше для людини. Розумієте? Щоб досягти досконалості, людина повинна володіти духом опору.

  Кендзіро Хайтані

 

 

Дай людині рибу, і ти нагодуєш його тільки раз. Навчи його ловити рибу, і він буде годуватися нею все життя.

Китайський вислів

 

 

Люди разом можуть зробити те, чого не в силах зробити поодинці; єднання розуму і рук, зосередження їх сил може стати майже всемогутнім.

Даніел Уебстер