Анонс прес конференції: «Хто фінансує харківський #Євромайдан’?»

27 листопада о 16.00 відбудеться прес-конференція на тему «Хто фінансує харківський Євромайдан».

Деякі члени ініціативної групи не можуть більше мовчати і хочуть розповісти громадськості звідки у харківських активістів євромайдану з’явились гроші». Вони також повідомлять як пов’язаний приїзд Луценко і Яценюка у Харків з тим що ми бачимо щодня о 18 годині на майдані Свободи.

Активісти спочатку не хотіли про це говорити, але потім пообіцяли бути відвертими і розповісти на всі питання журналістів.

Журналісти запрошуються в Незалежний культурний центр INDIE: вул. Чернишевська, 4/6, (другий будинок від площі Поезії, зайти у двір і праворуч). Це Харків!

Довідки за телефоном: 0975558482, 0662440384

Пряма трансляція прес-конференції по відео буде доступною за адресою
https://plus.google.com/+майдан

Фото з натяком з мітингу 24 листопада в Харкові
Фото з натяком з мітингу 24 листопада в Харкові
About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

3 Comments

  1. Ох, вже ті Луценко і Яценюк..Ну, нічому їх життя не вчить…Мало того, що обдєлались зі своїми наметами на Європейській, тому що там мало людей, і тоді вони “соезволили” прибрати політичні прапори….щоб остаточно не втратити обличчя, вони долучились до студентів, справжніх, чесних, живих і активних в будь-яку пору року і часу, навідміну від того контенгенту, який опозиціонери проплатили.Тепер виявляється, що їх запроданці і в Харкові на майдані. Невже в Харкові немає адекватних, нормальних людей здатних мирно протестувати заради себе, а не політиків в їх грошей.

  2. Ох, вже ті Луценко і Яценюк..Ну, нічому їх життя не вчить…Мало того, що обдєлались зі своїми наметами на Європейській, тому що там мало людей, і тоді вони “соезволили” прибрати політичні прапори….щоб остаточно не втратити обличчя, вони долучились до студентів, справжніх, чесних, живих і активних в будь-яку пору року і часу, навідміну від того контенгенту, який опозиціонери проплатили.Тепер виявляється, що їх запроданці і в Харкові на майдані. Невже в Харкові немає адекватних, нормальних людей здатних мирно протестувати заради себе, а не політиків в їх грошей.

  3. Ох, вже ті Луценко і Яценюк..Ну, нічому їх життя не вчить…Мало того, що обдєлались зі своїми наметами на Європейській, тому що там мало людей, і тоді вони “соезволили” прибрати політичні прапори….щоб остаточно не втратити обличчя, вони долучились до студентів, справжніх, чесних, живих і активних в будь-яку пору року і часу, навідміну від того контенгенту, який опозиціонери проплатили.Тепер виявляється, що їх запроданці і в Харкові на майдані. Невже в Харкові немає адекватних, нормальних людей здатних мирно протестувати заради себе, а не політиків в їх грошей.

Comments are closed.