Асоціацію з Україною у Вільнюсі не підпишуть – Кваснєвський

Угоду про асоціацію України з ЄС не буде підписано в листопаді у Вільнюсі на саміті “Східного партнерства”.

завантаженняПро це заявив РАР екс-президент Польщі Александер Кваснєвський.

“Угода у Вільнюсі не буде підписана”, – повідомив Кваснєвський.

Він зазначив, що дії українського уряду, який у четвер призупинив підготовку до підписання асоціації, є “проханням про перерву у переговорах на період вирішення економічних питань в Україні”. На його думку, рішення уряду випливає з домовленостей, які в останні дні було досягнуто з Росією.

“Наступного тижня ми звітуватимемо в Європарламенті. Місія (Кваснєвського-Кокса. – Ред.) завершується. Шкода, що вона не завершується таким фіналом, як підписання угоди”, – зауважив Кваснєвський. Він додав, що це є “рішенням українського уряду, а не Європи”.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на засіданні 21 листопада ухвалив розпорядження «Питання укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їх державами – членами, з іншої сторони», згідно з яким в інтересах національної безпеки процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС призупинено.

Укрінформ

**** Про акцію протесту проти геополітичного розвороту влади в Україні – ТУТ. 24-го листопада 2013 року.

4 Comments

  1. Поки Українські мордокнижники переймалися теревенями про асоціацію Фаріон з КПСС, донецькі мафіозі припинили теревеньки про асоціацію України з Европейським Союзом :-(

  2. Може “не в струю”, але… Давно цікавлюсь, до яких пір європейці та американці будуть відмивати гроші українців та отримувати з них відсотки? Гроші не тхнуть?

Comments are closed.