Керівники та активісти Громадських рад Чернігівщини запрошуються на семінар

Громадська організація Центр «Доброчин» запрошує керівників та активістів Громадських рад з усіх районів Чернігівської області для участі в семінарі «Вплив громадськості на вироблення та реалізацію державної політики на локальному рівні», який відбудеться 20 листопада 2013 року в м. Чернігові.

Мета семінару: дати основи теорії та практичні навички з аналізу політики членам Громадських рад при райдержадміністраціях та державних установах Чернігівської області для налагодження ефективної роботи та компетентного включення їх членів в аналіз політики органів місцевої та регіональної влади.

Тренер: Максим Лациба, керівник програм соціального та економічного розвитку Українського незалежного центру політичних досліджень, один з провідних громадських експертів в галузі адвокатування, редактор журналу «Громадянське суспільство».

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.
Для участі у семінарі претендентам необхідно надіслати заявку на участь на адресу електронної пошти Центру Доброчин dobrochyn@cn.relc.com з поміткою «Семінар» або зателефонувати за номером (0462) 67 71 81 до 15 листопада 2013 року включно. Контактна особа – Наталія Дрозд.

Підтвердження участі у семінарі будуть надіслані не пізніше 18.11.2013 р.

Учасникам заходу забезпечується: харчування та відшкодування плати за проїзд.

Контакти:
Із запитаннями можна звертатися до Наталії Максименко
Телефон: +0462 677 181, e-mail: dobrochyn@cn.relc.com

Проект реалізується за фінансової підтримки з обласного бюджету на виконання обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки “Чернігівська громада”.