Одеські студенти приєднуються до страйку

Сьогодні в Одесі стартував студентській страйк.  В ньому беруть участь студенти кількох вишів. Викладачі підтримують слабо – офіційно підтримав лише один викладач з державного університету, ще декілька – повідомили про свої непублічні дії у підтримку.

Розпочалося дійство під стінами головного корпусу ОНУ ім. Мечникова. В деякі моменти на крильці можна було навіть побачити проректора з науково-педагогічної та соціально-економічної діяльності В.Серотюка. Нажаль, він виходив не для підтримки. Втім, й явної протидії ніхто не чинив.

DSCN6188

DSCN6187

DSCN6186

DSCN6185

DSCN6184

DSCN6183

DSCN6182

DSCN6178

DSCN6176

DSCN6175

Виступ Antonina Vasylchenko:

Оскількі одному з натхненників страйку, Віталію Устименку, треба було йти на судове засідання, а студенти хотіли його підтримати, то рушили ходою до Приморського суду.

І так все вдало, склалося що на цьому шляху знаходилися ще Консерваторія, Академія зв’язку, Педагогічний університет, Морська академія, Академія будівництва та архітектури та Вища мореходка, то завітали скрізь. Подискутували, поагітували, надихнулися:

DSCN6191

DSCN6189

В о 9-й вечора переважно силами студентів був влаштований такий яскравий флешмоб

Автор фото – Alena Balaba

Флешмоб вийшов настільки справжнім, що довелося ще й сперечатися з охоронцями за право робити фото у приміщенні торгівельного центру!

Далі буде!

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.