Заява #ЄвроМайдан #EuroMaydan

#ЄвроМайдан #EuroMaydan дякує та вітає всіх небайдужих українців, які 24 листопада чітко дали зрозуміти українській владі, який стратегічний курс підтримує суспільство.

#ЄвроМайдан #EuroMaydan оголосив про продовження акції і вимагає від Віктора Януковича виконати умови Європейського Союзу та підписати Угоду про Асоціацію.

#ЄвроМайдан #EuroMaydan залишається відкритим майданчиком для висловлення позицій, акцій, дискусій для політичних та неполітичних об’єднань.

#ЄвроМайдан #EuroMaydan вітає ініціативу об’єднаної опозиції щодо розгортання широкого всеукраїнського руху на підтримку європейської інтеграції та підтримує зусилля партій щодо підписання угоди з ЄС.

#ЄвроМайдан #EuroMaydan який є проявом самоорганізації суспільства проголошує про право кожного учасника індивідуально визначатися щодо тих чи інших політичних вимог.

#ЄвроМайдан #EuroMaydan включно до 29 числа залишається на Майдані Незалежності в Києві та кличе людей в усіх містах України виходити на свої майдани, зокрема на акцію останнього попередження 28 листопада.

#ЄвроМайдан #EuroMaydan працює цілодобово. Основний збір щоденно в 18.00.

Донецьк
Донецьк
About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair