Беркут це не люди – це звірі, які не тямлять нічого, розмовляти з ними неможливо!!!

Щойно повернувся з Майдану – а тут дзвінок від Бориса Гуменюка.
Вони з Сергієм Пантюком зараз у розгромленому “Беркутом” будинку Спілки письменників!!!
Борис розповідає, що коли “Беркут” ішов на штурм, кілька поранених мітингувальників і з ними кілька медиків заховалися в Спілці, й медики надавали їм допомогу. У цей час “Беркут”, розбивши вікна на першому поверсі в будинку Спілки, увірвався туди і жорстоко бив усіх без розбору, а поранених забрав.
Борис намагався їх стримати, показував спілчанське посвідчення, намагався пояснити, що тут немає терористів, що тут ніхто їм нічим не загрожує і не чинить опору, що тут, урешті-решт, ПИСЬМЕННИКИ – натомість отримав кийком у живіт і в зуби!!!
Борис каже, що це не люди – це звірі, які не тямлять нічого, розмовляти з ними неможливо!!! Каже, що таке враження, ніби вони під алкоголем чи під кайфом – зомбі!!!
Тепер вони там удвох із Сергієм залишаються сторожити розгромлену Спілку…
Прохання до друзів-журналістів: навідайтеся туди, будь ласка, зніміть те, що ті нелюди там наробили!

Іван Андрусяк
About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

6 Comments

  1. Ужасно, что люди, которые должны защищать свой народ, живут за счет налогов оказываются хуже бандитов!!!!!!! Позор!!!!!! Беркут и омон для меня – это синонимы фашистов, служить в этих структурах недостойно офицеров. Не знаю даже, чтобы я сделала, если бы мою 18 летнюю дочь ударила ТАКАЯ ТВАРЬ

  2. Це вже навіть не фашизм. Німець завжди був пунктуальним особливо до законів. Це вже щось психопатичне, асоціальне, це діагноз _ ЩОБ ЖИТИ МАЮ ЗАБИВАТИ, ЖІНОК, ДІВЧАТ, БЕЗЗБРОЙНИХ ЛЮДЕЙ.

  3. Сначала подонки-укрнаци несколько дней как хотели издевались над солдатами, добивались, чтобы у тех закончилось терпение, а когда, наконец, добились и получили по морде – завопили о “зверствах”… Звери вопят о зверствах ))). Мрази-провокаторы всего лишь добились, чего хотели

Comments are closed.