#Євромайдан підтримало “Віче народовладдя” у Тернополі

Уже четвертий тиждень поспіль у неділю на театральному майдані Тернополя збираються тисячі тернополян, які підтримують столичний Євромайдан та вимагають повної зміни системи влади в Україні.

Сьогодні тернополяни вимагали припинити політичні репресії, які тривають до активістів майдану. Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, незважаючи на систематичні переслідування, міська рада забезпечує нормальну життєдіяльність міста- повідомила рпес-служба міської ради.

«Переслідування, порушення кримінальних справ, систематичні виклики на допити студентів, громадських діячів, освітян, працівників міської ради. Можливо таким чином хтось намагається заблокувати роботу комунальних служб, окремих управлінь міськради. Я хочу зауважити, що не зважаючи на ці усі речі ми завершимо нормально рік, забезпечимо виплату заробітної плати та функціонування усіх служб», – зазначив Сергій Надал.

Також, міський голова Тернополя повідомив, що є ініціатива зробити зустріч міських голів Західної  України для планування подальших дій. Попередньо у зустрічі візьмуть участь міські голови Тернополя, Львова та Івано-Франківська.

Після віча допізна на Театральній площі  убли виступи громадських діячів та музикантів

Фото Миколи Василечка