Луцького міського голову допитали стосовно страйку та прапора Європи

Луцький міський голова Микола Романюк учора, 27 грудня, побував на допиті у прокуратурі. Стражам закону він пояснював причини скликання останнім часом позачергових сесій.

Як стало відомо ВІПу із достовірних джерел, градоначальника Луцька Миколу Романюка викликали на допит у прокуратуру Волинської області. Там він давав пояснення із приводу скликання позачергової сесії міськради 3 грудня, де було розглянуто питання про оголошення загальноміського страйку, та сесії 25 листопада, коли депутати вирішили підняти на одному з флагштоків біля будинку на вулиці Б.Хмельницького, 19 (адмінприміщення мерії) прапора Євросоюзу.

Нагадаємо, що 12 грудня співробітники прокуратури відбирали пояснення у працівників Луцької міськради щодо підняття стягу ЄС біля муніципалітету. Їх давали директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький та керівник «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич. Також була інформація, що прокурор міста Луцька Сергій Данілін особисто відбирав пояснення з цього питання в Луцького міського голови Миколи Романюка.

Джерело