Люди у Василькові зупинили та знову заблокували спецпідрозділ внутрішніх військ “Тигр”

9 грудня о 9:55 спецпризначенці прорвалися із бази у Василькові.

Андрій Пишний пише на своїй сторінці у facebook:

Васильків вирує. Близько 9 ранку Бійці розштовхали автомобілі та людей. Почали виізд одразу з двох воріт – відволікали увагу. Як з’ясувалося пізніше, першій колоні вдалося прорватися.

http://www.youtube.com/watch?v=dhJvC-43MoA&feature=youtu.be

Решту заблокували на дорозі. Згодом підтяглися люди і проїзд було запечатано повністю. Після довгих та емоційних перемовин внутрішні війська повернулись на базу. Було багато галасу та спроб силою просунути колону, але васильківці свого домоглися. Постраждалих немає.

Першу частину колони, кажуть люди зустріли на трасі і заблокували також. Тепер військову частину пильнуватимуть по- дорослому) . Хочу віддати належне командирам, які супроводжували спецпідрозділ внутрішніх військ “Тигр”. Оперативно оцінили ситуацію та дали вказівку бійцям посідати в автобуси. Зв’язалися з командуванням та переконали виконати вимогу людей та повернутися на базу. Щоправда, спочатку потогнувалися трохи, щоб ми пропустили хоча б частину (4 автобуси) для заміни тих хто стоїть в оточенні в урядовому кварталі, але після того як з’ясувалося, що частина колони прорвалася тема була закрита. Можуть, якщо хочуть по-людськи.