Перша міська офіційна радіостанція «Київ 98 FM» з турботою про здоров’я і безпеку киян.

logoЯк поводитись у натовпі, яка небезпека може очікувати підлітків, що потрібно знати тим, хто виходить мітингувати,  як  не потрапити у  провокаційну ситуацію,  що має бути в аптечці, як уберегтися від переохолодження на вулиці   –  з турботою про здоров’я і безпеку киян «Радіо Київ»  пропонує поради  провідних спеціалістів міста.
Консультує  та звертається  до киян Отто Стойка, головний лікар міського центру здоров’я.   Слушні поради нададуть експерт із психологічної безпеки Сергій Нестеренко та лікар-психотерапевт Володимир Погорілий.
Архієпископ УПЦ КП Євстратій  Зоря  розповість про молитовний намет на Майдані Незалежності, а  головний лікар столичної станції швидкої допомоги Анатолій Вершигора надасть статистичні дані.
Дитячі психологи допоможуть батькам переконати підлітків не втручатись у недитячі справи, а тренер з самооборони Юрій Глінкін  розкаже, що робити тим киянам, які випадково стали учасниками бійок.
А також дізнатись  номери гарячих телефонних  ліній та про роботу інфраструктур міста можна у новинах  з 7:00 до 20:00 кожні 30 хвилин на хвилі 98 fm.
Слухайте «Радіо Київ – 98 fm», живіть в злагоді, бережіть своїх дітей та нехай Бог збереже Україну!