Шукаємо свідків побиття “Беркутом” на #Євромайдан

Дорогі друзі!

Вибачайте за повтор, але від імені друзів одного із захисників Майдану, який був жорстоко побитий Бекрутом у ніч із 10 на 11 грудня на Інститутській, нагадуємо вам, що ДУЖЕ ПОТРІБНЕ ВІДЕО, ФОТО ЖУРНАЛІСТСКІ ТА АМАТОРСЬКІ матеріали, а
також свідки інциденту, що стався на вулиці Інститутській в період з 3:00 до 4:00 в ночі з 10 на 11 грудня біля барикад і бригад швидкої допомог.
Якщо можете, просимо поширити цю інформацію в ЗМІ. Сергій перебував в першому ряду живого ланцюга , по-перше на
барикаді, потім під нею. Співробітники << Беркута>> вирвали його з ланцюга, по проходу між своїми рядами виволокли на вільний простір біля себе і лежачого на землі побили ногами. Потім підняли на руки і віднесли на узбіччя Інститутській, звідки інші демонстранти перенесли його до автомобіля швидкої допомоги.

Зараз Сергій знаходить у лікарні. У нього діагностована черепно -мозкова травма , крововилив у субарахноїдальний відділ головного мозку. Перед інцидентом Сергій був одягнений в лижну куртку чорно -синьо- білого кольору , чорні штани, на голові лижна шапка і чорна бейсболка з козирком .
З собою мав рюкзак темно -коричневого кольору. Носить окуляри , вуса і невеличку бороду. В момент побіття був без шапки та окулярів.
Якщо у Вас є будь-яке відео та фото з місця подій (3:00 ДО 4:00 РАНКУ 11 ГРУДНЯ БІЛЯ БАРИКАД, ВСЕРЕДІНІ <<БЕРКУТУ>>, БІЛЯ БРИГАД ШВІДКОЇ  ДОПОМОГИ на вулиці Інститутській), надішліть, будь ласка, на електронну пошту
helpsergiy@gmail.com . Ми уважно передивляємось УСІ ФОТО І ВІДЕО з місця подій. Вкажіть, будь ласка, дату початку и кінця зйомки.

Якщо Ви були свідком події, повідомте про це друзям Сергія по телефону
+38067 209 21 97 або на електронну пошту helpsergiy@gmail.com .

Ми робимо це для захисту Сергія від переслідувань, а також для запобігання знущань у майбутньому з будь-кого з нас. Дякуємо заздалегідь. Перепост потрібен.
*EvromaidanSOS – ініціативна група для збору інформації про зниклих,  затриманих і постраждалих під час розгону Євромайдану з 29 на 30 листопада 2013 року для подальшого сприяння у наданні цим особам медичної та
юридичної допомоги.*

*Уся інформація збирається й акумулюється тут
<https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ao6uuObbVxDOdEE1enZWWkQyVWoxR1VmbjdBcVBiSEE&toomany=true#gid=0>.*

*ФБ-сторінка групи www.facebook.com/EvromaidanSOS
<http://www.facebook.com/EvromaidanSOS> *

*Гаряча лінія для повідомлення інформації щодо зниклих, затриманих та
постраждалих 063 548 1241, 066 684 9830, 063 337 9573*