Скликаємо Всеукраїнські Збори Євромайданів

Євромайдан – це не тільки Майдан Незалежності у Києві. Це десятки майданів у обласних та районних центрах України. Це сотні тисяч людей, які об’єдналися у прагненні змінити країну.

І сьогодні на порядку денному стоїть питання співпраці усіх регіональних майданів для об’єднання людських, інтелектуальних та матеріальних ресурсів.

З цією метою 11-12 січня у Харкові скликаються Всеукраїнські Збори Євромайданів.

Для організації Зборів та вироблення програми дій 27 грудня у Києві скликається Конференція Євромайданів, на яку запрошуються по 3 представники від кожного регіонального Євромайдану.

Задача Конференції – підготувати З’їзд у Харкові, а також обговорити наступні гострі питання сьогодення:

1. Координація дій усіх Євромайданів
2. Взаємозахист та екстрена допомога
3. Забезпечення життєдіяльності
4. Інтелектуальна та мистецька співпраця
5. Взаємна інформаційна підтримка

Ініціатори – Євромайдани: Харків (Дмитро Пилипець, Сергій Жадан, Наталка Зубар), Донецьк (Станіслав Федорчук), Ужгород (Павло Гомонай), Кіровоград (Олег Копил) Київська обл. (Віктор Шеремета, Тетяна Свириденко), Запоріжжя (Леонід Подколзін), Львів (Володимир В’язівський), Одеса (Вікторія Сибір, Олекса Губський), Волинь (Віра Чайковська-Тарликова), Тернопіль (Любомир Шимків), Херсон (Олександр Мудров), Севастополь (Сергій Корнієнко).

(Список не остаточний  і оновлюватиметься)

Реєстрація для участі через сторінку Громадської експертної ради у Фейсбук. https://www.facebook.com/gromexgroup/posts/262257087264504

Або коментарями під цією публікацією.

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

Comments are closed.