Світовий Конґрес Українців закликає українську діаспору долучитися до гуманітарних акцій на підтримку потребуючих в Україні

Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликає українську діаспору долучитися до гуманітарних акцій на підтримку сотень тисяч потребуючих українців, що відстоюють на Євромайданах Києва та інших міст України своє право жити в європейській та справді демократичній державі.

Ці акції координують Злучений Український Американський Допомоговий Комітет в США та Суспільна Служба Українців Канади, які збирають фонди на медикаменти, одяг та продукти харчування.

Детальнішу інформацію про ці акції можна отримати на веб-сайтах Злученого Українського Американського Допомогового Комітету: http://www.uuarc.org/contact-us/ та Суспільної Служби Українців Канади: http://www.ucss.info/ . Злучений Український Американський Допомоговий Комітет Злучений Український Американський Допомоговий Комітет просить висилати пожертви на його адресу: UUARC, 1206 Cottman Avenue, Philadelphia, PA 19111, U. S. A., вказавши у примітці Гуманітарна допомога ЄМ, або на його рахунок в українських кредитівках США в Йонкерсі, Нью-Йорку, Філадельфії та Чикаґо.

Також можна робити пожертви електронно – Donate Now – Online Credit Card Donations: www.uuarc.org .

Додаткова контактна інформація Злученого Українського Американського Допомогового Комітету: тел. – (215) 728-1630, факс – (215) 728-1631, електронна адреса – uuarc@verizon.net , веб‑сайт – http://www.uuarc.org/contact-us/ . Суспільна Служба Українців Канади Суспільна Служба Українців Канади просить висилати пожертви з вказівкою свого імені та адреси на: Pomich Ukraini Fund, PO Box 74529, 270 the Kingsway, Etobicoke, ON M9A 3T0 або на рахунок N 6588D1 в Кредитовій спілці “Будучність”.

Додаткова контактна інформація Суспільної Служби Українців Канади: тел. – (416) 766-5812, факc – (416) 766-9916, електронна адреса – hqmain@ucss.info , веб-сайт – http://www.ucss.info/ .

СКУ є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ об’єднує в своєму складі українські організації із 33 країн та підтримує зв’язки з українцями ще 14 країн. Заснований у 1967 р. як неприбуткова організація, у 2003 р. СКУ був визнаний як неурядова організація зі спеціальним консультативним статусом Економічною та соціальною радою Організації Об’єднаних Націй. follow us on Facebook | forward to a friend Copyright © *|2013|* *|Ukrainian World Congress|*, All rights reserved.

Media Contact: Irene Mycak

Ukrainian World Congress

145 Evans Ave., Suite 207 Toronto, ON M8Z 5X8 Canada

Tel. (416) 323-3020 Fax (416) 323-3250 e-mail: congress@look.ca

website: www.ukrainianworldcongress.org

About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. УКРАЇНО МОЯ!

    А чи знаєте ви, що таке – ейфорія
    Від повітря свободи, та світлих ідей!
    Де умови лихі, їжа – хліб та олія,
    Головне – тільки правда, майбутнє дітей!

    Україно моя!
    Земле влита сльозами,
    Об’єднаємо всіх,
    Хто бажає йти з нами!
    За свободу, за щастя!
    За майбутнє дітей!
    Щоб життя було кращим
    В об’єднанні ідей!

    Ні морози, ні влада,
    Ні ОМОН, а ні зрада –
    Не здолають Майдан!
    Ми своїми тілами –
    Всі вставайте, хто з нами –
    Зведемо свій паркан!

    Тут життя буде гідним!
    Кожен кожному рідним!
    Україно, вставай!
    Перемога нам вдасться!
    Ми збудуємо щастя
    Та прославимо Край!

    Олександр Мержвинський
    13 грудня 2013 року
    м. Дніпропетровськ

Comments are closed.