В День прав людини Харківська Правозахисна Група поділиться з харків’янами сотнями своїх книжок.

maxresdefault10 грудня на 4-му поверсі центру AVE PLAZA Харківська Правозахисна Група виставить всі книги, колись видані видавництвом «Права людини» на надзвичайну виставку. Кожен, хто захоче взяти собі якусь книжку, зможе це зробити безкоштовно і навіть отримати автографи з побажаннями від членів ХПГ.

ХПГ за 21 рік свого офіційного існування видала тисячі книг про право, правозахист, історію дисидентського руху, мемуарної літератури, поезії. І тепер хоче поділитися книгами з вами.

Приходьте на 17:30 і оберіть собі книгу! На початку заходу виступить директор Харківської правозахисної групи Євген Захаров.

Після презентації книжок і розповіді про історію Дня прав людини відбудеться концерт, присвячений відкриттю міжнародного джазового фестивалю JAZZBEZ. У програмі концерту виступ джазових колективів Kekko Fornarelli (ІТАЛІЯ) і ZumbaLand (Грузія). Усі концертні заходи в рамках фестивалю JAZZBEZ будуть благодійними – збір від концертів буде направлений на адресну допомогу хворим дітям – пацієнтам онкологічного відділення Харківської обласної клінічної лікарні № 1.

Ви зможете дивитися книжкову виставку і під час концерту також.

Про Харківську правозахисну групу khpg.org

Про центр AVE PLAZA www.aveplaza.com.ua

День прав людини – міжнародне свято, що відзначається 10 грудня за пропозицією Генеральної асамблеї ООН, знаменуючи річницю ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини в 1948 році.