Звернення громади Калуша до перших трьох президентів України і інших – важливі вимоги!

Президентам України

Леоніду Кравчуку

Леоніду Кучмі

Віктору Ющенку

Послам іноземних держав в Україні

Очільникам та членам Калуської міської

та районної організації Партії Регіонів

Голові Калуської Районної ради

Василю Дзундзі

ЗВЕРНЕННЯ

Ми, громадяни України, громади міста Калуша і Калуського району, вражені діями державної влади, яка високу місію служіння українському народу злочинно змінила на принизливе прислуговування і захист інтересів державних зрадників, вчиняючи брутальну розправу над власним народом – мирними мітенгувальниками в ніч на 30 листопада на Євромайдані в Києві.

Звертаємося до попередніх Президентів України – Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми, Віктора Ющенка з пропозицією – якнайшвидше виступити з прямою рекомендацією діючому Президенту України Віктору Януковичу добровільно подати у відставку.

Звертаємося до дипломатичних представництв іноземних держав в Україні з пропозицією – виступити з рекомендаціями діючому Президенту України Віктору Януковичу добровільно подати у відставку.

Закликаємо всіх членів Калуської міської та Калуської районної організації Партії  Регіонів  вийти з лав партії як антиукраїнської та хижої по відношенню до свого народу структури.

Закликаємо голову Калуської міської організації Партії регіонів Михайла Форовича та голову Калуської районної організації Партії Регіонів Федора Вовка скласти свої повноваження голів цих організацій і розпустити  Партію Регіонів на міському і районному рівнях.

Закликаємо всіх мешканців Калущини 02 грудня 2013 року пікетувати Калуську районну державну адміністрацію з висловленням недовіри Президенту України та його представникам на місцях і вимогою розпуску Калуської районної державної адміністрації та закликаємо Калуську районну раду утворити свою виконавчу структуру з метою перебрання на себе повноважень та функції районної державної адміністрації.

Звертаємося до правоохоронних органів міста і району перейти в пряме підпорядкування Калуській міській і районній раді, не виконувати злочинних наказів, що надходитимуть від уже незаконної, так званої, президентської гілки влади. Закликаємо Вас згадати слова Присяги, яку Ви давали, коли заступали до виконання своєї служби – Вступаючи на службу до органів внутрішніх справ України, складаю Присягу і урочисто клянуся завжди залишатися відданим народові України, суворо дотримуватися її Конституції та чинного законодавства.

 

Борімося – поборемо, нам Бог помагає!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Прийнято на віче

01 грудня 2013 року, м. Калуш

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. Рекомендувати Януковічу залишатися в Москві куди він втік до кінця своїх днів!
    Тому що в Україні йому життя не буде!

Comments are closed.