Завтра в Брюсселі на підтримку України відбудеться флеш-моб

Всього лише кілька місяців тому, українці надіялись і молились, що підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, нарешті покладе край корупції в країні, і встановить верховенство права. Проте уряд Януковича нас зрадив. Навіть в найстрашніших кошмарах ми не могли уявити, що дорога до демократичного майбутнього буде вимощена насильством і кровопролиттям та забере понад 100 життів на сьогоднішній день. Але історія, ще далека від завершення…

25 травня Україна очікує на нові президентські вибори. Символічно, що в той же день, відбудуться вибори і до Європейського парламенту. На жаль, наша мрія про мир не здійснилася і ми знову балансуємо на межі війни. Росія використовує всі ресурси, щоб дестабілізувати нашу країну і розірвати її на частини. Ми, українці, вважаємо Європу землею миру, економічного благополуччя, свободи, гідності, знання і культури. Ми кидаємо виклик Путінській пропагандистській машині, яка мерзенно заперечує існування європейських цінностей і бажає побачити розвал Європи.

Приходьте з вашими сім’ями і друзями, приносьте національні прапори і герби, повітряні кулі та квіти, захопіть також посмішки та позитив. Єдністю у різноманітті ми відтворимо дух Майдану, створимо атмосферу солідарності і покажемо, що ми РАЗОМ відстоюємо демократичне і мирне майбутнє.

Підтримайте нас! В субботу, 3 травня 2014 р. о 15.00 в Брюсселі відбудеться флеш-моб на підтримку України.