Останній дзвінок…

Це повідомлення до школи ніякого відношення не має. Тим більше, діюча українська влада, напевно, перебуває в перших класах. Але чи дотягне до останніх?

Загрозливий (щоби не останній) дзвінок дав у цю неділю батальйон “Донбас”, який виступив з акцією під Адміністрацією Президента та був співавтором сьогоднішнього Віче.

Проводити акції на Банковій у неділю – давня традиція українських опозиціонерів. Дуже зручно. І об’єкта (чи то суб’єкта) протесту на місці нема. І люди можуть зібратись – вихідний все-таки.

На цей раз зібралось кілька тисяч киян. Якщо комусь ця цифра здається малою, нагадаю: у цей сезон року у вихідний в Києві на мітинги взагалі ніхто не приходить! Наразі прийшли…

Віче розділилось на дві частини. В першій співали “Осанну!” Європі, в другій – кричали “Ганьба!”. “Ганьбу” заслужили ті політики, що нав’язали Президенту відомі рішення, та держави, які діють проти України (Австрія). Розповіді вояків були відверто шокуючими в тій частині, що стосується матеріального забезпечення, та командування. Але, з іншого боку, моральний стан бійців високий і вони готові битись до перемоги.

Загальна вимога: об’явити те, що Україна перебуває в стані війни (ніяких АТО!) і покінчити з “перемир’ям”. Яке призводить тільки до того, що терористи значно посилюють свої позиції, вбиваючи людей. І припинити допускати всяке лайно до влади й переговорів.

Я ніяк не міг зрозуміти, чи перебуваю на продовженні Майдану-2, чи при початку Майдану-3? Адже учасники заявили, що це була остання мирна акція на Банковій.

В кінці кінців, це ж ми вибрали Президента, а не пані Меркель…

 

1 Comment

  1. https://www.facebook.com/militarysecretsrussia
    Скільки мертвих українців вартують військові секрети Росії?

    Якісь нахрін миротворці. І хто буде миротворець? Якась тварюка яка представляє 1%-ий Клас українського суспільства!!!

    Воно знає, що таке жити на 100 доларів в місяць?

    Воно знає, що таке сімейний бюджет 300 доларів в місяць?

    Воно знає, що таке голодна смерть від безробіття?

    Воно знає, що таке нелегальна робота за кордоном?

    Воно знає, що таке смерть української дитини від хвороби яка елементарно лікується в Польщі?

    Воно нічого не знає і нічого не петрає чим живуть ЛЮДИ в Україні. Воно навіть не усвідомлює, які проблеми мають люди в Україні, тобто громадяни України.

    Шо воно знає? Як брати, для власного збагачення, КРЕДИТИ ПІД ГАРАНТІЇ Уряду України, а не для закупівлі СОЛДАТСЬКОЇ АМУНІЦІЇ. Головне власне збагачення, а сопдати Української Армії нехай дохнуть.

Comments are closed.