Green Fan Fest – у нас літо не закінчується

В останні вихідні спекотного літа перед початком “важких” буднів, у форматі open-air, серед Карпатських гір, відбудеться гаряча музична подія – фестиваль “GreenFanFest“. 30-31 серпня у с. Розлуч Львівської області на Вас чекають понад 15 відомих гуртів України, велопробіг до Польщі, висадка дерев, чайна церемонія, семінар з йоги, фотосушка, кіно і не тільки.

Green Fan Fest пройде в передгір’ї Карпат у с. Розлуч Турківського району Львівської області. Фестивальна долина готова прийняти понад 10 000 меломанів, джеральна Нафтуся дозволить оздоровитися і втомити спрагу, а унікальний дерев’яний костел ознайомить з архітектурою одновежевих храмів німецьких колоністів в стилі неоґотики на теренах України. На південний схід від села розташована гора Розлуч (932 м), неподалік від якої бере свій початок річка Дністер.

Хедлайнерами фестивалю стануть: “ТіК”, ” Dakh Daughters” та “Rock-H”. Також на сцені відіграють “Тінь Сонця”, “Кораллі”, “LosColorados”, “Bandurband “, “ФЛІТ”, “Механічний апельсин”, “В.О.Д.А”, “Cherryband”, “Станція El”, “Перекоти Поле”, “Макака” та інші.

У програмі передбачено:

 

велопробіг до Польщі,

висадка дерев,

викладання великого вишиття на схилі,

екодизайн,

квитки зі страхуванням,

лекції по здоровому харчуванню,

чайна церемонія,

фотосушка,

лендарт,

семінар з йоги

літературна сцена

 

На території фестивалю також будуть діяти: перший велопаркінг з охороною, пункти збору батарейок, установки для екозарядки телефонів, Еко-установки для показу короткометражних фільмів.

На території працюватиме наметове містечко,забезпечене питною водою і дровами, яке цілодобово знаходитиметься під належною охороною.

Ціна квитків у попередньому продажі: 100 грн

Деталі у офіційних групах fest facebook.com/events/1511828732363282

 

Green Fan Fest – у нас літо не закінчується!