175 округ (в Харківській області): єдиний кандидат від демократичних сил?

Джерело в Харківському обласному штабі Блоку Порошенка повідомляє: кандидат від Блоку Порошенка по 175 округу в Харківській області зніме свою кандидатуру на користь кандидата від Народного Фронту.

Зі слів джерела, у штабі дійшли висновку, що чинний кандидат від пропрезидентської політсили, Євген Головко, не має перспектив щодо обрання на цих парламентських виборах.

«Сподіватися на перемогу Євгена Головка не дають останні соціологічні дослідження, які ми провели в кінці вересня. Ми вважаємо, що поразка цього кандидата разюче негативно вплине на імідж Президента та його партії на Харківщині. Крім того, це унеможливить усі перспективи для підвищення авторитету нинішньої влади в області загалом», – відзначило джерело.

Слід враховувати, що по 175 округу йде самовисуванцем сумно відомий екс-регіонал Володимир Кацуба. Тож, на думку джерела, рішення про зняття з перегонів пана Головка упередить звинувачення у буцімто “зливі” обласним штабом Блоку Порошенка 175 округу на користь одіозного політика.

Одже, Блок Порошенка прийняв рішення підтримати на 175 окрузі кандидата від Народного Фронту – Сергія Кузана. “Про своє рішення обласний штаб повідомить уже найближчим часом” – стверджує джерело.

«Ми готові підтримати єдиного кандидата від демократичних сил, який має найбільші шанси на перемогу. Сподіваємося на таке ж рішення інших демократичних сил, які висувають своїх кандидатів на цьому ж окрузі», – заявили у штабі.

Зі свого боку, ми сподіваємося на те, що решта продемократичних сил також продемонструє конструтивність і підтримає єдиного кандидата.

About Кохановська Тетяна 31 Articles
Аналітик ГО ІЦ "Майдан Монітринг", культуролог, фахівець з інформаційної безпеки.