Безкоштовна роздача ліків від ТОВ “Фармацевтична компанія “Здоров’я”. м. Харків, 06.10.2014 р.

Власне, ліки, які, з рештою, вдалось отримати «на шару» отакі:

S1330030

До «аптечки» увійшли цілком годящі до вживання:
– Сенадексин

– Вітамін С

– Дротаверин (місцева «Но Шпа»)

– Мукалтин

– Фталазол

– Панкреатин (місцевий «Мезим»}

– Диклофенак (гель)

– Інгаліпт

– Анальгін

Усі ліки, окрім Дротаверину, виробництва ТОВ “Фармацевтична компанія “Здоров’я”, м. Харків, вул. Шевченка, 22.

 

Власне, як би не отака обставина, зазначена на Офіційному сайті ЦВК:

Доровський
Олександр Вікторович
народився 21 травня 1960 року в с. Воздвиженка Михайлівського району Приморського краю, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ТОВ “Фармацевтична компанія “Здоров’я”, безпартійний, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 17.09.2014

 

А ще,— купа «спортивної зовнішності «волонтерів», що порядкували видачу «манни здорової»…

Ось (кепський з технічногої точки зору), але вельми показовий репортаж з місця події:

Спочатку люди з 20-ть хвилин чекали, поки їх пустять у приміщення, потім все було швидко: паспорт, запрошення (з персональними даним отримувача*), карточка, пакунок з ліками, вільний!

 

Треба сказати, що «спортивної зовнішності «волонтери» мене «раскусілі», почули «ізмєну» і спробували відібрати телефон, яким я всю ту «подію» так сяк зафільмував. Від місця події мене «супроводжувало» спочатку двоє (активно), потім ще двоє (на відстані) «волонтерів», одначе, коли я почав кричати: «Напад на людину!», «волонтери» пробурмотіли «Да онъ п’яний!» і припинили спроби забрати в мене телефон. Потім намагались вдертись до під’їду будинку, де я мешкаю, але марно.

Отже, як що я буду «випадково травмований», або ще щось поганого зі мною станеться, прошу відразу звертатись до пана кандидата по округу №169 Доровський Олександр Вікторович!

* * *

На сам кінець. У кульочку з безкоштовним здоров’ям я не знайшов жодної агітації за кандидата Доровський Олександр Вікторович. Геть нічого, що пов’язує «бєсплатний сир» (як сказав один з учасників події) з виборами.

Та все ж я стверджую: я був свідком НЕПРЯМОГО ПІДКУПУ виборців. Бо дуже дивним є той факт, що нікому невідома громадська організація, навіть імені якої я не знайшов ні на будинку, ні в приміщенні за адресою м. Харків, вул. Короленко, 20, отримала для безкоштовного розповсюдження цілу купу лікарських препаратів… виробництва  ТОВ “Фармацевтична компанія “Здоров’я”. І вона, та сама «громадська організація», про яку ніхто до виборів не знав, має купу волонтерів, зокрема «спортивної зовнішності», а саме головне,— ЧИ НЕ ВСЮ БАЗУ ДАНИХ ПЕНСІОНЕРІВ округу №169. Дива та й годі!

 

То ж, чи не ПОРА! © ГПУ, СБУ, МВС та Офісу уповноваженого Верховної Ради України з прав людини зацікавитись «дивною благочинністю» тієї «громадської організації»? Адже «пересічна» громадська організація не має законного права роздавати блага будь кому. Таке право мають виключно благодійні організації…

 

Віктор Гарбар,
м. Харків,
ІЦ «Майдан Моніторинг».