Ярмарок громадських ініціатив «Соціальний Vitamin»

Ярмарок громадських ініціатив «Соціальний Vitamin»
Харків, 21 лютого, лофт «Новое место» (ул. Академіка Павлова, 44Б)
12:00-17:00
«Соціальний Vitamin» – захід, що згуртує під одним дахом людей, які прагнуть творити зміни у суспільстві, та активістів, що вже це роблять.
Ідея ярмарку полягає в тому, щоб побудувати «місток» між проактивними людьми Харкова та ініціативами різних напрямів. На «Соціальному вітаміні» активісти розкажуть про ті потрібні справи, що вони роблять для Харкова й України, а відвідувачі матимуть змогу долучитися до них як волонтери чи співорганізатори.
Серед учасників понад 25 ініціатив: архітектори-урбаністи, еко-активісти, зоо-захисники, організатори харківського “Хакерспейсу”, студентські, благочинні та мистецькі організації, очільники міжнародних волонтерських проектів, правозахисники, ініціативні групи допомоги військовим АТО, мирним жителям, вимушеним переселенцям тощо.
Окрім спілкування з громадськими діячами на ярмарку пройдуть майстер-класи: “Як поводитися з кажанами”, “Закордонний паспорт за 170 грн? – Легко!” ,“FAQ про 3-D принтер”, “Як влаштувати “живу бібліотеку””, “Мітинги, демонстрації, натовпи- актуальні поради та загрози”.
А також відбудеться обговорення рецептів успіху від організаторів “Дня музики у Харкові”, Пті-університету “Йона”, Соціально-культурного центру “Автономія” тощо. Під час події транслюватиметься відео- та фото-стрім креативного активізму.

Фейсбук сторінка
Організатори:
Громадська організація “Спілкування без кордонів”;
Громадський рух “Друг природи”;
МВО “СВІТ-Україна”;
(За підтримки програми грантів для випускників програми FSA/FLEX)

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair