Беркут, зрада – синоніми…

Беркут, зрада - синоніми...

Надаю Вашій увазі відео Донецька, вул. Артема, на початку березня 2014 (!) року.
Легіони завезених з районів і міст Донбасу “протестувальників” кричать “БЕРКУТ!”. Видно, що це зігнані з ахметовських заводів кріпаки, бо самі не знають де у Донецьку знаходиться СБУ і питають про це перехожих.

Саме “Беркут” став в Україні символом ЗРАДИ! Беркут безжалісно і методично бив і розстрілював хлопців на Майдані наприкінці лютого 2014 року. А навесні 2014-го сприяв захопленню російськими диверсантами виконкомів і відділів міліції донбаських міст.

Зараз той же Беркут стоїть на блокпостах і перевіряє машини. Хіба можно довіряти цьому підрозділу? Але ж зрада в його традиціях чи не головний приоритет?

Сьогодні через блокпост між Часів-Яром і Артемівськом, на каналі, у відпустку з Станиці Луганська їхали хлопці з Дніпропетровська. Беркутівці зустріли їх, як кровних ворогів. Вимагали пароль, якісь спецдокументи, про які й самі, мабуть не чули… А тим часом повз них без перевірки пропливали десятки машин, бо платили за проїзд соляркою й бензином.

І Беркут, і ДАІ, які сьогодні у великій кількості стоять на дорогах тільки компроментують українську владу.

Беркут – жив, Беркут – живе, Беркут – буде жити?!

Фото з “Беркутом” зроблено 30 березня 2015 року на блокпості на каналі біля повороту на Часів-Яр (Артемівськ).

Євген Шаповалов, ІЦ “Майдан Моніторинг”

Джерело

1 Comment

  1. Андрій Тараман
    Частенько проїзджаючи на машині біля блок-постів ЗСУ, мій маленький синочок 6 років, відкриває вікно і завжди вигукує гасло, -“Слава-Україні”, на що отримує від солдат щиру посмішку і “Героям слава”. Якеж було наше і Тарасикове здивування, коли на блок-посту між Костянтинівка і Артемівськ, (карєр) ми у відповідь почули “Беркуту слава”

Comments are closed.