«Маршрут №1. Українка. Оптимістична історія»

       “Маршрут №1. Українка. Оптимістична історія” – вже 30-й за рахунком, але перший цієї весни. Його ми присвятили українській Жінці, новому образу, новому характеру українки, які сформувалися під впливом останніх подій. І серед тих, хто сьогодні формує новітню історію України, є не лише Герої, а й Героїні. Дуже різні, з різних сфер життя, але всіх їх об’єднує гідність. Про цих жінок – у нашому Маршруті.

     Творча команда “Дня” підготувала чимало цікавого для читачів. Більше того, цей випуск варто зберегти у домашньому архіві – у ньому багато того, що згодом стане нашою спільною Історією. Наприклад, розповідь про трьох мужніх жінок – Надію Савченко, її сестру Віру та маму Марію. Звідки в них жінок стільки патріотизму, мужності і сили волі?

     Або… Зранку – фотосесії та модні бутіки, ввечері – сімейний затишок та улюблене заняття – іконописання. Це початок розповіді про … “Міс України 2013” Анну Заячківську. Це вона на Майдані годувала активістів бутербродами і гарячим борщем, а потім рятувала життя у складі Медичної сотні. А нині – допомагає збирати кошти на потреби бійців.  Більше про модельний бізнес, Майдан, волонтерство та баланс між професійним і духовним – з перших уст.

     Молодий політик і активна громадська діячка Ганна Гопко розповідає про новий образ українки і жінок в політиці, вартих наслідування. А телеведуча Катя Осадча  – про свою “оптимістчину історію” та рецепти успіху  і гармонії.

     Про жінок у сфері інноваційних технологій – читайте у матеріалі ” Про синергію інноваційності і жіночності, або як стати українською Адою Лавлейс”.

     Також на сторінках свіжого “Маршруту №1” – вже традиційна інфографіка, цього разу на тему “Емансипація по-українські”. З неї ви дізнаєтесь основні історичні дати, за якими закріплене визнання тих чи інших прав жінки. А також цікаві дані з життя сучасних жінок в Україні.

     Це далеко не все, що ми підготували для читачів Маршруту. На його сторінках ще більше цікавих фактів, розповідей, історій – для натхнення цієї весни!

     Запитуйте 30-й “Маршрут №1. Українка. Оптимістична історія” уже з 27 березня у кіосках преси або замовляйте на сайті “Дня”.

     А всі охочі, зокрема представники бізнесу, можуть долучитися до кола наших партнерів і представити себе і свої проекти у наступних “Маршрутах”.

      Запитуйте свіжий “Маршрут №1”  – дуже весняний і надихаючий – вже з 27 березня у кіосках преси або замовляйте на сайті “Дня”

      Марія СЕМЕНЧЕНКО, “День”

Marshrut_Ukraynka