Шпаргалка виборця

12113289_1167180280015363_7684042940645335840_o

Сегодня капитан Немо вместе с Громадська ініціатива “Нам тут жити” продолжил путешествие в глубины общественного сознания. Вместе со “Шпаргалкой избирателя”.

Течения на мелководье неустоявшиеся. Подплывали и разглядывали различные рыбы, крабы и, не побоюсь этого слова, пресмыкающиеся. Дружески похлопывали плавниками или клешнями и отправлялись по своим делам дальше: кто с выводком мальков, кто с супругом. Кто спрашивал: “Куда плыть?”. Кто – отвечал.
Кто-то обратился по имени-отчеству (долго вспоминал – кто это). Пожал руку осьминог – крупный сумской предприниматель. Долго суетились вокруг маленькие меченосцы-антисемиты (у них только что окончился воскресный партхозактив у памятника Шевченко).

Подплыла каракатица выплюнула в меня чернила (“Что вы написали?! Что написали?! Они – молодцы!”) и отправилась дальше, чертыхаясь. И снова – старички и молодые пары, морские коньки и медузы, похлопывания и расшаркивания, безразличия и одобрения. Был сирена мужского пола и зрелого возраста, но о нем – ничего, потому что от Гельдерлина там только безумие.
Закончил работу, пошел греться, в кофейне – “Отель Калифорния”.

Джерело: ФБ автора

ШПАРГАЛКА ВИБОРЦЯ

ПРО ЩО СЛІД ПИТАТИ ТОГО, ХТО ТАК ХОЧЕ
СПОДОБАТИСЬ ВАМ ПЕРЕД ВИБОРАМИ

    • «Маршрутчики» диктують ціни на послуги, тому що у міста не вистачає власного транспорту (тролейбусів та автобусів).
      Чи готові Ви лобіювати закупівлю 40тролейбусів внайближчі 3 роки (це має докорінно змінити ситуацію)?
    • Ніхто не може запропонувати розрахунку, якому б довіряли сумчани, перевізники та експерти: скільки ж людей користується громадським транспортом?
      Чи готові Ви вводити електронний квиток для оплати в транспорті? Як це можна реалізувати і в які терміни?
    • 11 з 16 комунальних підприємств міста працюють у збиток і виживають лише за рахунок наших податків.
      Як, на Вашу думку, можна змінити цю ситуацію? Чи готові Ви звільнити всіх директорів цих підприємств і оголосити публічний конкурс на заміщення вакантних посад?
    • Сумський міськвиконком навесні 2015 р. прийняв рішення про підвищення вартості проїзду в маршрутках у закритому режимі. Навіть журналісти не змогли потрапити на це засідання, а громадськість взагалі не мала впливу на це рішення.
      Як, на Вашу думку, треба змінити формат роботи виконкому, щоб сумчани мали змогу впливати на ці рішення?
    • Ми хочемо, щоб кожен мешканець міста міг побачити на сайті міськради скільки саме коштів планується або було витрачено раніше на ремонт доріжок у його дворі.
      Чи готові Ви бути ініціатором створення зручної електронної карти бюджету нашого міста, яка міститиме всю інформацію про міський бюджет?
    • Сумчани платять невідомо кому за комунальні послуги низької якості. Новий Закон України від 14.05.2015 No 417-VIIІ «Про особливості здійснення права власності у багато- квартирному будинку» говорить про те, що мешканці до липня 2016 року повинні самостійно обрати управителів, які забезпечуватимуть їх обслуговування.
      Яким чином варто організувати процес обрання ЖЕКів управителями, щоб забезпечити якісні комунальні послуги сумчанам?
    • Комунальні приміщення віддаються в оренду або під приватизацію «своїм» підприємцям за низькими цінами. Через те, що майно громади м. Суми роздається задарма, вона недоотримує кошти в бюджет, за рахунок яких можна було б, наприклад, відремонтувати лікарні.
      Чи готові Ви гарантувати проведення інвентаризації комунального майна і проведення прозорого аукціону (відкритих торгів) їх оренди та приватизації?
  • Кажуть, що в Сумах не залишилось вільної землі, а якщо є, то про неї знають лише депутати.
    Як Ви збираєтесь зробити доступною інформацію про те, кому належить земля в Сумах?


25 жовтня 2015 відбудуться вибори міського голови м. Суми, а також депутатів у міської та обласної ради!

ПАМ’ЯТАЙТЕ:

Місцеві ради НЕ вирішують питання армії, пенсій і зарплат. Ми маємо обирати людей, які будуть управляти містом: землею, майном, лікарнями, школами, дорогами, будинками та каналізацією в решті решт!

Тому…

СТАВТЕ ПИТАННЯ

ОТРИМУЙТЕ ВІДПОВІДІ

РОБІТЬ СВІДОМИЙ ВИБІР 25 ЖОВТНЯ!

БО ЯКЩО ВИ НЕ ПРИЙДЕТЕ НА ВИБОРИ – КОГОСЬ ВСЕ ОДНО ВИБЕРУТЬ!

Джерело