Українська миротворча школа оголошує конкурс “Учителі змін”

4 жовтня 2015 року в День Учителя Українська миротворча школа оголошує конкурс “Учителі змін”.

Найвищою цінністю в Україні традиційно є освіта. Вчителі віддавна були найшановнішими людьми у своїх громадах. Попри усі складності у нинішній ситуації у сфері освіти в Україні, увага до ролі учителя зростає.

Нині ми є свідками становлення нової України. То ж Українська миротворча школа закликає згадати наших Героїв – справжніх Учителів – та віддати їм гідну шану.

Українська миротворча школа оголошує конкурс «Учителі змін», присвячений світлій пам’яті Вчителів Афанасія Луньова і Олекси Тихого.

До участі запрошуються школярі з усієї України. Умовами конкурсу є знайти учителів-Героїв та розповісти їхню історії.  Або про учителів у Вашому місті чи селі, або про Афанасія Луньова і Олексу Тихого та їхнє оточення.

Увага! Ми знаємо, що в Україні таких вчителів завжди було багато і вони напевно є навколо вас, тому журі віддаватиме перевагу історіям про вчителів з вашого краю. Це можуть бути і вже спочилі, і ті, що досі працюють, і ті, що на пенсії.

Призами для переможців конкурсу стануть: сучасні засоби комунікації, публікація творів переможців у підсумковій збірці, участь у заключній науково-практичній конференції.

Конкурсні Твори приймаються в формі текстів, можливо додавання фото і відео та інші способи візуалізації.

Склад журі та умови конкурсу будуть оголошені 11 жовтня. Можливі призи від інших спонсорів!

Читайте наш сайт 11 жовтня!

Із запитаннями щодо участі в конкурсі звертатися до Галини Усатенко

galyna.usatenko@gmail.com

+380674466053: +380504695913

Для довідки:

Про Афанасія Луньова розповідаєйого учениця Олена Сидоренко – директор Пархомівського історико-художнього музею. За її спиною на стіні висить оригінал голуба миру Пікассо.

Про Афанасія Луньова

Сельский историко-художественный музей мирового значения

Стаття в Вікіпедії про Луньова

Про хресну дорогу Олекси Тихого розповідають переможці 8х Олексиних читань Микита Гранкин та Аліна Долбенська, з 8-ї школи Краматорська.

Про Олексу Тихого

Василь Овсієнко: До 20-річча перепоховання Героїв. Олекса Тихий.

Евгений Шаповалов: Пророческие слова Олексы Тихого

Стаття в Вікіпедії про Тихого