“Міський лекторій” – майданчик публічних практичних лекцій для активних харків’ян

«День одной улицы» на улице Искусств уперше робитиме “Міський лекторій” – майданчик публічних практичних лекцій для активних мешканців будинку, вулиці, міста – вхід на який, звісно, вільний і безкоштовний.

Що там буде:

  • Насмітили під вікнами, розґепали контейнер, накидали в лісосмузі відходи? Sergey Popov розповідатиме про те, як боротися з незаконними звалищами.
  • Що закладено в місцевому бюджеті на цей рік, які плани на майбутній, які дороги та під’їзди мають ремонтувати й скільки на це виділено?Артем Фисун і Віктор Кисіль розкриватимуть головні кошториси населених пунктів.
  • Хочете прибрати сквер, парк, беріг річки? Ой, це ж збирати людей… А куди подінете зібране? Nataliia Trofimova покаже кращі практики організації та проведення суботників, товариші!
  • Хочете створити ОСББ, тоді Виталий Журавель розкаже як це, ще й (бонус) ділитиметься секретами електронного врядування (це коли можна, наприклад, голосувати, не виходячи з дому, якщо є, звісно, Інтернет).
  • Як Салтівка може стати районом майбутнього? І не тільки ця найбільша “спальня”. Anton Shygimaga – один із тих, хто робив 524 мікрорайон комфортним для мешканців – про локальний активізм, про мійро-зміни, що слугують великим цілям.
  • Органи самоорганізації населення: коли сидіння на лавочках перетворюється в щось більше і корисніше. Науковець Sergiy Zakharchenkov про свій досвід ОСНів.
  • Паркування в місті лишається головним болем водіїв і пішоходів. Що з цим робити, розбирався Alexander Goncharov.

Хочете більше? Приходьте та питайте мене й інших організаторів.

Коли – 17 квітня, неділя, з 14:00 кожні півгодини.

Де – вул. Мистецтв, 6, кафе “Е-coffee”.

P.S. Програма Дня однієї вулиці стартує з 12:00 й до ночі, тому Ваші півгодинки на лекторії не стануть причиною того, що Ви щось проґавите на цьому святі культури.

12968154_1226812524013448_391332433868434631_o