Запрошуємо молодь взяти участь в Форумі та Хакатоні «Імпульс змін»!

Наприкінці травня в Харкові відбудуться Форум (29 травня) та Хакатон (30-31 травня) «Імпульс змін», завдяки яким молодь матиме змогу ознайомитись з досвідом успішних кейсів громадських ініціатив та набути практичних навичок з суспільної активності.

 

Імпульс_Змін_картинка_к_посту_ВК_ФБ Імпульс-Змін-(программа)1 Імпульс-Змін-(программа)2 Імпульс-Змін-(программа)3

До участі у Форумі запрошуються 150 молодих людей (18-30 років) з Харкова та області і 50 – з інших регіонів України. Учасники зможуть послухати виступи відомих громадських діячів, політиків та бізнесменів, які поділяться власним досвідом успішного впровадження соціально-значущих проектів та розкажуть про дієві механізми впливу на суспільно-політичне життя в країні. Серед спікерів народний депутат Олена Сотник, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета, радник мера Львова Ілля Кенінгштейн та багато інших.

Найбільш активні учасники Форуму візьмуть участь у дводенному Хакатоні, де зможуть на практиці імплементувати отриманні знання й навички. Протягом двох днів молоді люди в командах розроблятимуть власні проекти, з чим їм допомагатимуть ментори – досвідчені громадські активісти. Переможці Хакатону отримають медійну та менторську підтримку в реалізації розробленого проекту.

Що: молодіжні Форум та Хакатон «Імпульс змін»

Де: Форум – Premier Palace Hotel Kharkiv (пр. Правди 2); Хакатон – освітній хаб Spalah (вул. Дівоча 6), м. Харків;

Коли: Форум – 29 травня; Хакатон – 30-31 травня

Програма (Імпульс Змін)