Не подобаються Горішні Плавні? Отримуйте ще й вулицю Бандери

Vitalii Ovcharenko: Петро Олексіювичу, я не дуже розбираюсь оце з оцима судовими реформами, але я трошки розбираюсь у, скажімо так, засобах комунікації з совками.

Так ось Петре Олексіювичу, їх треба пиздить. Ні, я не кажу ото буквально палкою. То ми вже самі, якось. Можна ж самою назвою, як тут он гарно вийшло Горішніми Плавнями.

Не встигли самі самоназватись (хоч я за те щоб хоча б на Донбасі все централізовано перейменувати без урахування, кхм кхм, місцевої громади).

Не подобається цим совкам Горішні Плавні? “Не чує їх Київ?” Отримуйте ще й центральну вулицю Бандери.

“Услиште камсамольцев”- отримуйте площу Дивізії Галичина.

Моя близька родичка займалась перейменування провулку одного імені одного комуняки на провулок імені Стуса.

Так ось, Петре Олексіювичу, ця місцева громада не може 10 довбаних гривень здати за відро сміття на місяць (щоб його централізовано вивозили) і засирає що є поряд, роблячи смердючій гавнюшник у себе за парканом. Так ось вони вчасно активізувалась і перебили пропозицію Стуса на якусь ібатню тіпо Провулок Полєвой

Так що он Парубій підписав вже перейменування, публікуйте як з Луценком, і грець з тими камсамольцами з Горішніх Плавнів.

Видихаю.

Volodymyr Viatrovych

Петре Олексійовичу, як Президент України – все правильно, а от як громадянин – Ви мали б бути щасливим, відвідуючи населені пункти з історичними українськими назвами.
‪#‎ГорішніПлавні‬

https://www.youtube.com/watch?v=6plO2KGMqwE&app=desktop