Вони привели війну в наш дім. Харків. 1.03.2014

Нам шлють багато фото учасників масових заворушень весни 2014 року. Нащо і які нам потрібні ці фото читайте в статті Колективні фото призвели до арешту Саддама Хусейна. Нам потрібні такі фото з 2014. 

Починаємо публікацію надісланих фото (44 фото з 16 джерел)

На всіх фото зображені події 1 березня 2014 на центральному майдані Свободи в Харкові, коли кілька тисяч прихильників Росії брутально били людей з українською символікою, в лікарні потрапило 106 людей, і ще багато відмовилося від госпіталізації, бо боялися проросійських настроїв в лікарнях. Що про те тоді писали в BBC.

Багато з учасників тих кривавих подій пізніше стали учасниками війни на Донбасі. Багато з тих, хто бив харків’ян в той день та інші дні початку 2014 року, виявилися зовсім не харків’янами, а мешканцями Донбасу або громадянами Росії. Вже в той день були зафіксовані автобуси з номерами сусідніх Белгорода і Воронежа. Зараз прийшов час починати робити карти зв’язків цих людей, знаходити лідерів їх груп. Для того, щоби відстежувати їхні дії і попереджати наступні терористичні акти і провокації.

Вони привели війну в наш дім і мусять бути за це покараними!

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

3 Comments

  1. На шестой фотографии по центру стоят два выпускника ХНУ имени Каразина! Андрей Романко (с георгиевской лентой) https://vk.com/andrey_romanko. И Игорь Великий (увы его страничка в вк удалена)

Comments are closed.