Інформаційна програма «Податки і внутрішньо переміщені особи»

Кожен день ми вирішуємо складні питання у нашому повсякденному житті, професійній та громадській діяльності.
Кожен наш крок призводить до необхідності встановлення контактів, організації перемовин, досягнення домовленостей та ухвалення спільних рішень.
Для внутрішньо переміщених осіб, які шостий рік приймають на себе виклики життя у нових умовах існування важливо не тільки вирішити свої власні проблеми, а й стати частиною формування публічної політики у своїх регіонах.
Інформаційна програма «Податки і внутрішньо переміщені особи» стала результатом кропіткої підготовчої роботи, що включала в себе моніторинг проблем, збір та аналіз питань, які турбують переселенців – підприємців, обговорення у групах та на засіданні податкового комітету Громадської ради при ГУ ДПС у Харківської області, тісну та щоденну взаємодію з управліннями ДПС у Харківській області.
Разом з Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області Інформаційним центром «Майдан Моніторинг», завдяки сприянню та підтримці керівника ДПС у Харківській області Артем Ефремов (Artem Efremov), Голови Громадської Ради при ГУ ДПС у Харківській області Игорь Суханов , нам вдалося організувати простір для обговорення актуальних питань податкової політики учасниками якої стали переселенці, представники громадських організацій, фахівці податкової служби.
Така взаємодія дає можливість змінити насамперед філософію відносин між представниками владних структур та громадськістю, впроваджувати законодавчі ініціативи, відчути себе партнерами, формувати довіру один до одного.
Вдячна за спільну роботу.

Радник Голови Громадської Ради при ГУ ДПС у Харківській області
Олена Знаткова

Дивитися програму тут

Розмова відбувалася з – Біланчук Сергієм – начальником управління податкових сервісів ГУ ДПС у Харківській області; – Барковою Юлією – заступником начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Київського управління ГУ ДПС у Харківській області – Клименко Оленою – головним державним податковим ревізор-інспектором управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Харківській області.

Інтерв’юерами зустрічі виступили Самарська Валерія – переселенка, громадська діячка, підприємниця та Репін Валерій – заступник голови податкового комітету Громадської Ради при ГУ ДПС у Харківській області. Організатор та модератор зустрічі Знаткова Олена – випускниця першої Школи соціальних посередників Української миротворчої школи, радниця Голови Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області.

Фото з зустрічі