Зруйнована школа, пожежна частина і житловий будинок. Злочини росії у Харкові

Перемикач мов

Харківська команда Інформаційного Центру Майдан Моніторинг продовжує  документування російських воєнних злочинів у Харкові та області.

Ось два відео, зняті вулиці Батуринській. Зруйнована школа, пожежна частина, житловий будинок. Злочинці двічі вдарили в це місце. Пошкоджені будинки є культурними та історичними пам’ятками.

Будинок пожежної частина збудований в 1887 році. Це найстаріша пожежна частина у Харкові. Вона має історичну цінність для міста і для пожежних.

  1. Зруйновані будинку. Вул.Батуринська, 25, Харків, 2022-03-24.Відео Наталії Зубар

2.Подальші руйнування будинків через повторний авіаудар. Вул. Батуринська 25, Харків, 2022-03-28

ІЦ Майдан Моніторинг  офіційно співпрацює з офісом Генерального прокурора України, нашим давнім партнером офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та іншими державними органами України в документуванні воєнних злочинів.
Окрему увагу ми приділяємо відповідному процедурам документуванню триваючих авіаударів по житлових кварталах, школах, дитячих садочках, лікарнях, історичних пам’ятниках та інших важливих для життя містян об’єктах.

About Оксана Яцюк 27 Articles
Тренерка з інформаційної безпеки ІЦ "Майдан Моніторинг", дослідниця в "Совку довбаному", авторка навчальних курсів та методичних посібників