На Миколаївщині п’яні міліціонери скалічили семеро селян

Справжню бійню влаштували співробітники міліції в центрі села Михайлівка Миколаївської області.

Правоохоронці під’їхали на двох машинах і відразу почали бити всіх хлопців підряд. Від їхніх рук постраждали семеро чоловік, двоє з них лежать в лікарні.

Пізно ввечері правоохоронці зайшли у генделик випити і почали чіплятися до їхніх жінок, через що виник скандал і почалася кривава бійня.

Після цих розбірок у лікарні опинилося семеро селян, із них двоє зараз лежать у хірургічному відділенні з переломами та струсом мозку.

Всіх трьох дільничних звільнили з органів внутрішніх справ за порушення дисципліни – без пільг, пенсії та можливості поновитися на службі.

Проти трьох вже колишніх служивих порушили кримінальну справу. Хто ще, окрім цих дільничних, бив селян – слідство має з’ясувати найближчим часом. Правоохоронці ж кажуть, що нікого, крім них, більше не було.

У міліції запевнили, якщо прокуратура знайде, хто ще з правоохоронців бив людей, то на них чекає таке ж покарання, як і на дільничних.

http://www.gazeta.ua/articles/np/_na-mikolajivschini-p-yani-milicioneri-skalichili-semero-selyan/402247

 

3 Comments

  1. Mdas. I pislia takoho povidomlennia chto szyro pozhaliee vkoloshkanych des’ ta kymos’ mentiv – vczorashnich abo potencijnych bandiukiv?! Ta hnaty ciu zhrau treba kudy podali vid liudej – na shtol’ni, za hraty i t.p.

  2. Наші менти з селянами битися можуть. І вриватися в офіси, красти оргтехніку, вкладати на підлогу секретарок – це залюбки. І бити бабусь та студентів на демонстраціях. А як треба кілера затримати – тут вони вже й нездатні ні на що. Тільки своїм тілом, як Олександр Матросов.

  3. жаль что ни одного мусора не грохнули,день зря прошел

Comments are closed.