У Харкові відбулась зустріч з лідерами ВГО «Ніхто крім нас» з приводу ініціативи розпуску нелегітимної Верховної Ради

21 жовтня Харків відвідали лідери ВГО “Ніхто крім нас”. Ця організація є ініціатором Форуму громадянського суспільства 14.10.2011, який прийняв рішення про негайний розпуск нелегітимної Верховної Ради України.

Голова правління ВГО “Ніхто крім нас” Олександр Ковальов закликав мешканців Харкова долучитися до всеукраїнських акцій протесту проти злочинних дій Верховної Ради України, які відбудуться в кожному обласному центрі 3 листопада біля будинків облдержадміністрацій.

Водночас, О. Ковальов наголосив на тому, що в жодному разі не закликає людей до війни чи інших силових дій, оскільки питання саморозпуску Верховної Ради треба спробувати вирішити мирним шляхом.

«Ми не прихильники радикальних дій, але якщо нас змусять, то буде Бог суддя», – додав  Ковальов.

Організація “Ніхто крім нас”, за словами Олександра Ковальова, не має на меті прихід до влади. Ті, хто хочуть долучитись до акцій протесту мають залишити осторонь партійну символіку, аби не відштовхувати нею від участі в акції людей з іншими політичними поглядами.

Важлива тема, що була вчора озвучена учасниками зустрічі. До влади мають прийти чесні, порядні, моральні люди. Це мають бути люди, за якими нема негативного минулого, поганої кредитної історії.

Під час зустрічі також було зазначено, що наразі телеканали відмовляються надавати ефір для розповсюдження інформації про масові акції протесту і можливий розпуск парламенту.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Iq-I4I7qBdc

Нагадаємо, 18 жовтня Форум громадянського суспільства Харківщини підтримав вимоги негайного розпуску Верховної Ради, розпочато підготовку акції протесту біля Харківської облдержадміністрації 3 листопада.

З актуальною інформацією щодо загальноукраїнської акції можна ознайомитись в фесбук-групі НКН: https://www.facebook.com/groups/169084843167604/

За матеріалами: Справжня варта, Я против

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст