Наївні депутати Ізмаїльської міськради просять у Януковича про допомогу

Євген Пундик повністю дискредитує Партію регіонів в Одеській області.

Так вважають депутати Ізмаїльської міської ради, які сьогодні під час прес-конференції розказали про погрози на свою адресу від секретаря міської ради Євгена Пундика, повідомляє кореспондент “RegioNews”.

Як відомо, не так давно в мережі Інтернет з’явився аудіоролик, в якому секретар міськради Євген Пундик загрожує Юрію Дмитрієву «прикінчити» його і викинути з міста. Скандал розгорівся навколо конкурсу про приватизацію комунального майна.

Депутат міської ради Юрій Дмитрієв вважає, що сьогодні конфлікт з Євгеном Пундиком переріс вже у фазу відкритого протистояння.
«Євген Пундик здійснює тиск на членів комісії конкурсу з приватизації власності у місті Ізмаїлі. Після того, як ми подали в прокуратуру заяву, на нашу адресу стали надходити погрози про розправу з нами, а також погрози на адресу наших рідних, близьких, і попередження про зняття з нас депутатських повноважень», – заявив депутат.

Джерело

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.