«Переображення» започаткувало гуртки для дошкільнят

Волинський обласний благодійний фонд «Переображення» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» розпочав гуртки для дошкільнят. Суть праці полягає у організації дозвілля дітей дошкільного віку, а також дітей із малозабезпечених сімей та дітей інших пільгових категорій через активізацію гурткової роботи із залученням студентів педагогічних спеціальностей вищих навчальних закладів на базі Волинського благодійного фонду «Переображення».
Заняття відбуваються впродовж тижня за адресою: м. Луцьк, вул. Станіславського, 15а відповідно списків, які надав центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Проект реалізовується в рамках конкурсу «Підтримка громадських ініціатив з подолання кризи у м. Луцьку».

Регулярні заняття, які проводять висококваліфіковані спеціалісти, спрямовані на розвиток сенсорних, фізичних, пізнавальних, мовленнєвих та творчих завдатків дітей. Виховання в групах відбувається на християнсько-моральних принципах.

«Нині ми придбали необхідні методичні та роздаткові матеріали, замовили технічні засоби та меблі, необхідні для проведення занять, – розповідає організатор проекту Собор Олена, – найближчим часом плануємо придбати різноманітні розвиваючі іграшки та канцтовари. Сподіваємося, що у тісній співпраці влади та громадських організацій при залученні волонтерів педагогічних вишів ми виховаємо наших дітей на основі біблійних принципів любові та щирості.»

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
+38(0332)76-72-34
http://fond.lutsk.ua/