20 грудня виповнюється 11 років сайту “Майдан”

20 грудня виповнюється 11 років сайту “Майдан”. Трохи нашої бурхливої історії можна почитати тут https://maidan.org.ua/aboutmaidan/

За ці роки через Майдан пройшли сотні волонтерів-новинарів, деякі з них стали відомими журналістами. Ми дуже цінуємо всіх наших новинарів та авторів, які пишуть для нас. З нами постійно працюють сотні громадських організацій і ми радо надаємо їм майданчик для інформування про їхню діяльність.

Але головна наша цінність це ви – наші читачі – більшість з яких лишаються з нами всі ці роки. Дякуюємо вам!

Наступний рік буде дуже цікавим на Майдані. На вас чекає багато нового. Все тільки починається (вкотре, а що робити?) :) Ми, як і раніше, йдемо попереду революцій!

2 Comments

  1. Нас дуже чудово привітала газета День!

    Про «демаркаційну лінію» між українською журналістикою Минулого та українською журналістикою Майбутнього
    http://www.day.kiev.ua/220789 (Вся стаття варта прочитання уважного)

    Треба визнати, що, хоч слабко, але голос української журналістики з принципових питань потроху пробивається: УНІАН, «Телекритика», «Українська правда», «Майдан», ТВі… Є «живе» в регіонах, з’являються імена на телебаченні, в громадських організаціях. Це і є та дорога від об’єднання на рівні «тусовки» до об’єднання на рівні світоглядних платформ та ідейного співтовариства.

  2. МНОГАЯ ЛІТА, ДОРОГИЙ МАЙДАНЕ! УСІМ РЕДАКТОРАМ, ДОПИСУВАЧАМ ТА ЧИТАЧАМ ЗИЧУ МІЦНОГО ЗДОРОВ!Я,РАДОСТІ, НАСНАГИ. БАЖАЮ, ЩЮБ НЕ СПУСКАЛИ ПИЛЬНОГО ОКА З ГАPЯЧИХ ТЕМ, ШАНУВАЛИ УКРАЇНСЬКУ МОВУ І СЛОВОМ І ДІЛОМ ТА ПРОДОВЖУВАЛИ БОРОТИСЯ ЗА СВЯТАЯ СВЯТИХ – СВОЮ УКРАЇНУ!!!

Comments are closed.