Діяльність Молодіжного християнського центру під загрозою

25 січня 2012 р. о 10 год. в приміщені Львівського прес-клубу за адресою пр. Т. Шевченка, 11 відбудеться прес-конференція на тему:

«Українська молодь – Христові»: діяльність  Молодіжного християнського центру під загрозою.

Львівська організація «Українська молодь – Христові» (УМХ), заснована Митрополитом Андреєм Шептицьким у 1933 р. з часу відновлення у 1990 році веде безперервну активну діяльність у вихованні християнської молоді і пропагуванні відповідних цінностей у суспільстві.

Десять років тому місто надало організації приміщення по вул. Пекарській, 13, де увесь цей час функціонував Молодіжний християнський центр, щоденно відчинений для потреб молоді, з насиченим графіком заходів та зустрічей. На сьогодні діяльність значно розвинулась і передбачаються нові масштабні проекти.

Сьогодні з незрозумілих причин організація має проблеми з продовженням оренди на приміщення, в ремонт яких вкладено чимало зусиль та коштів зібраних пожертвами. Чому влада не зацікавлена у існуванні безкоштовних спортзалу, майстерні для неповносправних та молоді з малозабезпечених сімей, антикризового центру для постраждалих від насильства?

Детальніше про це розкажуть керівники організації «Українська молодь – Христові» Роман Ковалів (067)1978822 та Олег Дацій.(097)6125986