Найкращого радіоведучого Львова усунули з ефіру за програму з Винничуком

Сенсаційну новину підтвердили наші джерела на радіо “Львівська хвиля”. Культового ведучого Андрія Великого викликало керівництво на розмову і  повідомило, що він перебуває в оплачуваній тритижневій відпустці. Приводом для такого рішення, за словами керівництва станції, став вихід в ефір надзвичайно популярної післяобідньої програми, де гостем був письменник Юрій Винничук, автор вірша “Убий підер.са”, що вже став народним.

Андрій Великий двічі зачитав вірша в прямому ефірі.

З рішенням керівництва він не погодився, хоча заяву на відпустку начебто підписав. Як кажуть наші інформатори на станції, Андрій поставив керівництву ультиматум: якщо до понеділка його не випускають в ефір, він розпочинає акції протесту. На підтримку ведучого готові виступити практично всі працівники радіостанції. Вони готуються оголосити голодівку.

Журналісти “Експресу” висловлюють свою солідарність з колегами.

За поширеною інформацією, власником радіостанції є Мирослав Хом’як, екс-податківець часів Медведчука, член СДП(о) на той момент.

1 Comment

  1. Нема нічого бридкішого на цьому світі, ніж безхребетний холуй, який думає, що вхопив Пана Бога “за капці” і став аж “власником” чогось, що насправді не його і ніколи його не буде… Ганьба хом’чку!

    У той сам час НАЙБІЛЬШ ПРИВАБЛИВИМИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ТАЛАНОВИТІСТЬ, ВІДВАГА І ДРУЖНЯ ПІДТРИМКА. Якщо Юрій Винничук не створив би нічого більше до “того” і після “того” ( читай “Убий п…раса”)все одно він вже посів заслужене місце у серцях і розумах Українців, бо виконав належно місію ПОЕТА. Радіожурналісту Андрію Великому належить всестороння підтримка світової громадськості за відважний крок і ясність мислення. СЛАВА, ВАМ, ХЛОПЦІ, СЛАВА

Comments are closed.