Вибуховий інсайд.

Нарешті я долучився до когорти людей, яким вважають за можливе «зливати» інформацію!! Ось вона щастя!!! Та ще й з якого верху на мене «злили»!!!! Я, навіть задравши голову, й оком не сягав таких висот!!!
Коротше, як кажуть у тих висотах: Менше слів – дешевше телеграма.
Як всім відомо, завтра (чи сьогодні, після представлення особовому складу СБУ їхнього нового командира – московського чекіста) наш Сонцеясний «рехворматор» летить в Мюнхен.
Лохторату «втирають», що там він буде доповідати світовій спільноті про своє бачення енергетичної безпеки.
З‘явивлись також повідомлення про заплановані для нього зустрічі з Ґ.Клінтон, яка буде його вчити розуму на вашингтонський манер, з підстаркуватим Кіссенджером, який буде його вчити розуму на жидівський манер і з главою Світового банку, який буде йому розповідати, що всі гроші пизд…ти не можна, а якщо й зпизд…в, то треба ділитися.
Насправді, це все димова завіса для тих, хто так лив сльози по втраті Україною європейської перспективи та по краху міжнародного іміджу нашої молодої держави.
Головною і, чесно кажучи, єдиною метою вояжу Чивокуні до Мюнхену є інше, його «одна, но пламенная страсть», його Межигір‘я!
Не зрозуміло? – Поясню.
Мюнхен – це столиця федеральної землі Баварія.
Баварія – це колиска фюрера. Віктор Межигірський бачить себе саме фюрером «населения» України. Ну, там різні «айне райх, айне волькс, айне фюрер» він не знає, але точно знає, що фюрер мав абсолютну, ніякої апазицією не обмежену владу. Ми собі теж таке почали готувати, коли обрали важкий, тупий предмет президентом… але я не про це.
Головним пунктом програми перебування проФФесора в Баварії є відвідання гірської резиденції Адольфа Алозієвича, де найбільшу цікавість нашого Харанта Конституції викликає гірський бункер, який не змогли пробити бомбами навіть американські «літаючі фортеці». янукОВОЧа в цій поїздці супроводжують співробітники Міністерства регіонального розвитку, які будуть нашвидкуруч робити робочі креслення для будівництва такого ж бункеру в Межигір‘ї. Спорудження бункеру буде замасковане під будівництво монастиря РПЦ ФСБ, яке нещодавно було анонсовано і АП, і різного калібру УПЦМП-агафангелами.
Буде на що витратити чергові сотні мільйонів (якщо не мільярдів) бюджетних коштів.
……
Але ось особисто мене беруть сумніви: Адольфа Алозієвича бункер не врятував, то може проФФесор щось свого часу не дочитав у підручнику історії для учнів «3-го класу + коридор»? – Хвюрера бункер ніц не врятував від йаду та кулі. Так може краще лікарню якусь замість бункеру? Нє? Або може ліцей чи комп‘ютери в усі школи?
А кулю в лоба можна і не в бункері пускати, а на свіжому повітрі – там і «друзі» допоможуть…

1 Comment

Comments are closed.