Акція захисту «Стань захисником Софії у суді» небайдужих жителі міста Києва

У вівторок, 13 березня, відбудеться акція захисту «Стань захисником Софії у суді» небайдужих жителів міста Києва.

 Звичайні небайдужі жителі міста Києва, проходимо щоб підписати власні заяви про вступ третьою стороною у справі, де прокуратура позивається до ТОВ «Інвестиційно-Будівельна Група» по об’єкту будівництва по вул. Гончара 17/23.

Нагадаємо, забудовник – компанія «Інвестиційно-Будівельна Група» – вже четвертий рік поспіль зводить висотку поряд із собором св. Софії, попри заяви ЮНЕСКО та спротив громадськості.

 ЧОМУ

 Ми НЕ ВІРИМО у щирість намірів представників органів державної влади, адже через їх бездіяльність об’єкт будівництва росте, не зважаючи на рішення судів. Тому ми робимо символічний крок, заявляючи своє право захищати Софію від будівельного варварства – ПОДАЄМО ЗАЯВИ про приєднання кожного з нас як третьої сторони у судовій справі «Держава проти забудовника Софії». Імовірно, це не матиме юридичних наслідків, але точно справить величезний вплив на привернення уваги ЗМІ та чиновників до цього судового процесу.

 Останні, здається, готові домовитися і зрадити інтереси киян, на що вказує:

  • Недавній дозвіл суду продовжувати будівельні роботи,
  • Призначення у колегію суддів – Алли Пригунової. Котра за час своєї кар’єри має неодноразовий досвід винесення судових рішень, що благословляють варварські забудови в центрі Києва.

Своїми діями ми хочемо показати, що історична спадщина не байдужа для простих громадян і ми не будемо просто так спостерігати за винесення смертного вироку для Собору св.. Софії Київської.

О 15.00 год. має розпочатися судове засідання, тому ми маємо о 14.00 год. підписати відповідні документи (Звертаємо Вашу увагу на наявність при собі Паспорта громадянина України).

Після цього можна буде залишитися на саме засідання і пильно дивитися у очі суддям і прокурору. Повірте, це працює – як мінімум, забудовнику доведеться платити більше.

 

Учасники заходу:

Акція проходить без жодної символіки, до неї непричетна жодна політична сила, організатори акції – небайдужі жителі міста Києва.

 

Дата проведення: 13 березня 2012 р.

Місце проведення: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44В

Початок:о 14-00

1 Comment

  1. Український закон як дишло…

    Рецепт від продажності суддів :)

    http://www.chas.cv.ua/index.php?newsid=4293
    http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,209797603
    http://art16.ru/gallery2/v/work/00014316.jpg.html

    http://www.chitalnya.ru/work/84373/
    Герард Давид
    “Сдирание кожи с продажного судьи”
    1498-1499
    Холст, масло
    Bruges, Groenige Museum

    Підійде для продажних мєнтозаврів та прокурорських перевертнів.
    Пора вводити на законодавчому рівні. Інакше буде беспредєл.

Comments are closed.