На ринку «Привокзальний» стався погром (відео)

Депутат Львівської міської ради від фракції «УДАР» Анатолій Крачковський закликає правоохоронні органи Львова втрутитись із ситуацією, яка сьогодні, 23 березня, склалась на Привокзальному ринку у Львові. Зокрема, адміністрація ринку протиправно, на думку депутата-«ударівця», з використанням фізичної сили примушує підприємців, які торгують на ринку і мають всі відповідні дозвільні документи та чинні договори оренди, забиратися із їхніх торгових павільйонів, позбавляючи їх права на працю та можливості годувати свої сім’ї, повідомила прес-служба УДАРу.

На думку депутата, правоохоронні органи мають втрутитись у свавільні дії адміністрації ринку та зупинити насильство, скероване проти підприємців «Привокзального».

«Якщо ми кажемо, що оцінку таких дій має дати суд, – давайте, чекати його рішення, а не закривати очі на безчинство, що коїться на «Привокзальному», на застосування сили проти підприємців ринку. Прокуратура та міліція повинні запобігти цьому свавіллю! – переконаний Анатолій Крачковський, – подивіться, що охоронці ринку чинять – це справжнє знущання над людьми: товар розкиданий, прилавки потрощені, а правоохоронні органи нібито не помічають цього!»

http://galinfo.com.ua