Зірка ю-тьюбу, Херсонводоканал, є злісним неплатником за електроенергію

Версія «Херсонобленерго»:

Міське комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона» (Міськводоканал) перестало розраховуватись за спожиту електроенергію. Борг Місьководоканалу за березень склав 2 млн. 900 тис. грн. Згідно чинного законодавства, енергопостачальне підприємство «Херсонобленерго» попередило неплатника про обмеження постачання електроенергії.

Крім цього, «Херсонобленерго» ініціювало проведення наради в обласній адміністрації, на якій заступник голови облдержадміністрації А.Хоменко звернув увагу міської влади щодо необхідності оплати за спожиту Місьководоканалом електроенергію в повному обсязі.

Проте на сьогоднішній день, енергопостачальна компанія не отримала розуміння у цьому питанні, і тому з 6 квітня 2012 року «Херсонобленерго» розпочало відключення від електропостачання об’єктів Місьководоканалу.

В «Херсонобленерго» взагалі стурбовані тим, що нинішнє керівництво Місьководоканалу останнім часом суттєво погіршило розрахунки за спожиту електроенергію. Цим керівництво комунального підприємства ставить під загрозу водопостачання всьому місту. Тож наразі міська влада має вишукати всі можливості для виконання своїм комунальним підприємством договірних зобов’язань перед енергетиками.

Сайт “Майдан”, відповідно до своїх правил, завжди готовий розмістити й версію “Херсонводоканалу”, якщо така буде озвучена у відповідь.

Бонус – досягнення “Херсонводоканалу” на ниві аудіо-візуального мистецтва:

Ролик о 125-летии “Херсонводоканала” рвет Интернет-аудиторию

Стріт-арт від херсонського водоканалу

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.