Луцькі гімназисти зробили свято своїм бабусям та дідусям

У переддень Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, які традиційно відзначають навесні, учні, вчителі та батьки 2-А класу луцької «НВК Гімназія № 14» організували та провели родинне свято «Мої найрідніші бабуся й дідусь».

«Усім що маємо, ми завдячуємо вам, найріднішим, найдорожчим нам людям, – сказала класовод Чайка Леся Петрівна, – адже завдяки вашим недоспаним ночам та надважким зусиллям зросли ми та наші батьки. Нехай Господь Бог береже вас та посилає свої благословення, дає сили і здоров’я, мудрість і наснагу.»

Свято вдалося, адже його гостями були вчителі та батьки, бабусі та дідусі і навіть прабабусі школярів.

Учні, аби подарувати радість присутнім, співали пісні про батьківство, розповідали ліричні вірші, танцювали, інсценізували кумедні випадки стосунків між поколіннями та грали цікаві конкурси. Найдраматичнішим моментом програми була згадка про тих, кого з нами нині вже немає, проте вони назавжди залишилися в нашій пам’яті.

Віримо, що через подібні програми діти вчитимуться шанувати старших, цим самим виконуючи людські та Божі заповіді.

Для довідок: Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія №14» це багатопрофільний навчальний заклад, що дає науково-теоретичну і загальнокультурну підготовку з предметів суспільно-гуманітарного, фізико-математичного, правового профілів та прикладної лінгвістики, у якому працює багато досвідчених вчителів. Керує закладом досвідчений директор Кардаш Марія Миколаївна.

Олександр Самрук,
батько учня 2-А класу
луцької НВК «Гімназія № 14»