М.Чечетов творчо розвинув велику тріаду Дж. Орвела

М.Чечетов вважає гроші в конвертах для випускників від депутата меценатством

КИЇВ. 28 травня. УНН. Народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає меценатством роздавання конвертів із грошима випускникам школи у Дніпропетровську від імені депутат міської ради. Таку думку він висловив у коментарі УНН.

М.Чечетов вважає, що душевний порив допомогти різним людям, які цього потребують, слід вітати.

На його думку, усі багаті люди мають займатися меценатством.

“Моя позиція в тому, що всі небідні люди повинні бути меценатами. Банальний приклад – Рінат Ахметов, який збудував без копійки бюджетних грошей найкращий у Європі стадіон. Я хочу, щоб усі небідні люди допомагали тим, хто цього потребує”, – вважає він.

Народний депутат категорично не вважає роздавання коштів у конвертах під знаком Партії регіонів передчасним початком виборчої кампанії.

“Це нормально, це людяно. Неможна ж бути жадібним – це ненормально”, – вважає М.Чечетов.

Він наголосив, що особливість слов’янської душі – щедрість, на відміну від західного менталітету.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація, що депутати Дніпропетровської міської ради школярам роздавали гроші в конвертах, а їхнім батькам – подяки.

Так, на урочистій лінійці, присвяченій останньому дзвонику, у школах учням вручалися іменні конверти з написом “Стипендія”.

На конвертах як відправник значилася “Дніпропетровська міська організація Партії регіонів, від Євгена Морозенка”. Розмір стипендії становив 50 гривень. Батькам стипендіатів вручали подяки, оформлені в рамочки, також за підписом депутата міськради, голови бюджетної комісії Євгена Морозенка.

http://www.unn.com.ua/ua/exclusive/738913-m.chechetov-vvageae-groshi-v-konvertah-dlya-vipusknikiv-vid-deputata-metsenatstvom/

* * *

Дж. Орвел у романі “1984” писав: “Мир,– є війна. Правда,– це брехня. Свобода,– то рабство”. М. Чєчєтов у рапсодії “Дніпропетровськ-2012” творчо розвинув класика: “Підкуп,– то є меценатство”.