На день Європи твіттер Майдану став тисячником!

Ми вдячні всім нашим фоловерам, і особливо тим, хто часто ретвітіть наші матеріали та поширює наші публікації.

З наближенням до виборів наш твіттер (і всі інші сторінки в соцмережах) стануть активнішими та цікавішими, так що радимо всім, хто ще не долучився – додавайтеся у друзі!

В нас зараз вже є представницта в 4 соцмережах, кожне веде інша людина або група людей, тому вони всі відрізняються. Ми не практикуємо автоматичне додання матеріалів, тому в соцмережі потрапляє тільки найцікавіше.

В Фейсбуці https://www.facebook.com/maidanua традиційно найбільшою популярністю користуютсья картинки, більшість з яких не потрапляє на сайт взагалі (бо неформат). Там можна побачити також відео, які не потрапляє в новини або на першу сторінку.

В твітері https://twitter.com/sitemaidan крім наших новини і статей ми часто знайомимо читачів з свіжими цікавинками від інших джерел інформації, як популярних, так і, особливо, маловідомих.

В ВКонтакте http://vk.com/maidanua також транслюються цікаві матеріали, найбільш популярними виявляються опитування та події.

Ну а представництво в Гуглі+ https://plus.google.com/104417397651598127449 ми завели зовсім недавно. Воно матиме акцент на діяності гормадських організацій і там зараз можна читати найцікавіше з наших проектів “Право знати” і “Влада і суспільство”.
ПС. Долучитися до наших соцмереж завжди можна з першої сторінки Майдану (середні колонка внизу під “Голосом Америки”.